Робоча зустріч з ректором державної екологічної академії післядипломної освіти та  керівництва управління

        Ректор Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександр Бондар в Житомирі мав робочу зустріч з начальником управління екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації Галиною Перникоза. Учений розповів про діяльність Академії у напрямку екологізації освіти та розбудови екологічної галузі України. Він також висловив переконання, що співпраця науковців ДЕА з управлінням екології та природних ресурсів у розвязанні екологічних проблем в області буде мати позитивні наслідки для оздоровлення довкілля Житомирщини. Начальник управління певною мірою окреслила екологічні проблеми в області, що накопичувалися роками, висловила свої думки щодо напрямків співпраці з ДЕА.

       Учасники заходу розглянули основні питання поліпшення якості прийняття рішень щодо охорони і раціонального використання територій та об'єктів природно-заповідного фонду Житомирщини.

 

          Довідково: Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління - провідна організація Міністерства енергетики та захисту довкілля України, науково-практичної та методичної роботи з питань охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів, забезпечення екологічної безпеки, проведення екологічної експертизи, впровадження механізмів екологічного менеджменту, зокрема, екологічного аудиту, стандартизації, сертифікації та метрології в галузі охорони навколишнього природного середовища, підготовки наукових еколого-експертних оцінок стану об’єктів підвищеної екологічної небезпеки. Академія координує розроблення та впровадження нових інструктивно-методичних та рекомендаційних документів щодо зазначених напрямів діяльності.