До уваги громадськості!

Повідомляємо, що до Управління надійшли проєкти документів державного планування та звіт про стратегічну екологічну оцінку Стратегії розвитку Курненської територіальної громади на 2021-2027 роки та План заходів її реалізації на 2021-2023 роки.

Відповідно до ст. 12 Закону «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проєктів документів державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

З метою громадського обговорення на сайті Курненської громади Житомирського (Пулинського) району оприлюднено проєкти документів державного планування та Звіт про стратегічну екологічну оцінку.

Детально ознайомитися зі звітом та повідомленням про його оприлюднення можна на вебсайті Курненської громади за посиланням:

http://kurnenska.gromada.org.ua/news/1635167419/

та в приміщенні Курненської сільської ради за адресою: вул. Центральна, 1, с. Курне, Житомирський (раніше –Пулинський) р-н., Житомирська обл.

Зауваження і пропозиції до Звіту із стратегічної екологічної оцінки проєктів документів державного планування подаються до  Курненської сільської ради на адресу вул. Центральна, 1, с. Курне, Житомирський (раніше –Пулинський) р-н., Житомирська обл., або на електронну пошту: kurne_sr@ukr.net .

           Строк громадського обговорення – 30 (тридцять) днів з моменту публікації, з 29 жовтня 2021 року до 29 листопада 2021 року.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.