До уваги громадськості!

Повідомляємо, що на розгляд та опрацювання до Управління надійшов  документ державного планування – Детальний план території розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств, що пов’язані з користуванням надрами (Центральна ділянка Смолівського родовища піску) за межами населених пунктів на території Харитонівської сільської ради Житомирського району  та Звіт про стратегічну екологічну оцінку  документа державного планування.

Відповідно до ст. 12 Закону «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до Звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

З метою громадського обговорення на сайті Житомирської районної державної адміністрації розміщено повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку,  детально ознайомитися з яким можна за посиланням: http://zhytomyr-rda.gov.ua/sfery-diialnosti/ekonomika-ta-finansy/budivnytstvo-ta-arkhitektura/rozrobka-opryliudnennia-ta-zatverdzhennia-mbd-na-mistsevomu-rivni/

Ознайомитися з матеріалами проєкту ДТП та звітом про стратегічну екологічну оцінку можливо безпосередньо в приміщенні Харитонівської сільської ради за  адресою: с. Харитонівка, вул. Перемоги, 23 та в Житомирській райдержадміністрації за адресою: м. Житомир, вул. Лесі Українки, 1, каб. 403 та на офіційному вебсайті Житомирської РДА. 

 Зауваження і пропозиції до Звіту із стратегічної екологічної оцінки, проєкту детального плану території подаються до Житомирської РДА за адресою: м. Житомир, вул. Лесі Українки, 1, каб. 403,  e-mail: vzhkma@zhtrda.zht.gov.ua.

 Строк громадського обговорення – 30 (тридцять) днів з моменту публікації (з 18 червня 2021 року по 19 липня 2021 року).

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.